Transformer din krop på 8 uger med nye sunde vaner

Tag kontrol over dit helbred og genskab din balance for vedvarende vitalitet med personlig support.

Hold starter snart med få pladser.

8 ugers sundhedsrejse for kvinder

Genskab dit helbred & vitalitet

Et mentorprogram for dig, der ønsker at genvinde kontrollen over dit helbred og leve et sundt liv med vedvarende energi.

Alkaline Vibrant Living™ 
Masterclass

Tirsdag 17. okt. kl. 19.00

Næste Masterclass er for kvinder


#1 TRIN
Alkaline Institute kostguide 
den ultimative syre-base-fødevare-oversigt


ER DETTE DIG?

Du føler, at din krop er lidt eller meget i ubalance?

Du føler, at du spiser sundt men du mangler stadig energi?

Du døjer med sundhedsudfordringer, som kronisk inflammation, knogleskørhed, migræneanfald, allergi ...?

Du ved det hele men er ikke motiveret eller usikker på, hvad du virkelig skal gøre for at kommer balance igen?

SÅ DU IKKE ALENE OG DER ER HÅB.

TRANSFORMATION FRA EN KVINDE, SOM DIG

MARIANNE HAR TABT SIG FOR FØRSTE GANG I 26 ÅR.

"Mad er medicin - Ikke alene er min organkrampe forsvundet - som en bivirkning ved de GENIALE opskrifter på grønne smoothies, har jeg OGSÅ tabt mig uden på noget tidspunkt at være sulten.
Programmet har betydet at jeg nu har styr på min ULTRASUNDE morgenmad, frokost og snacks, der smager fantastisk...
Jeg er med andre ord blevet bedre til at LEVE og ÅNDE, og i dag oplever jeg en dyb GLÆDE og vitalitet, fordi jeg har lært at spise mad, der fylder mig med en helt anden energi og vitalitet. Ordet TAK dækker ikke engang tilnærmelsesvist, hvor vigtigt dette forløb har været for mit LIVSSYN og min optimisme ... "

- Marianne Pilgaard Aaen, Lærer og Ingeniør, 55 år

HVAD DET HANDLER OM

  • Få personlig mentorship 1:1 og i en lille gruppe  
  • ​Mestre plantebaseret og Alkaline madlavning fra simpelt til kulinarisk
  • ​Alkaline Momentum privat medlemsgruppe

Opbyg rutiner med sund plantebaseret kost og livgivende livsstil.
Der findes ingen one-size-fits-all  løsninger, der passer til alle. Derfor har jeg skabt et mentorprogram, der guider dig gennem dit skræddersyet program, hvor jeg hjælper dig med at opnå resultater, trin for trin – hurtigt, enkelt og ubesværet!
Ingen restriktioner eller besværlige kostplaner, der går på kompromis med din livsstil!
Din sundhed starter i dit køkken og med glæde og vitalitet vil du transformere dit helbred!

Skræddersyet kostprogram

Jeg vil arbejde sammen med dig og skabe dit helt unikke simple madprogram, der straks booster dig og er i overenstemmelse med dit behov og livsstil.

Krop og sind

Du får simple og effektive øvelser, der hjælper dig med at få din krop og sind i balance, mere velvære og wellness i dit liv. 

Ekspert mentor

Du er ikke alene, du vil være sammen med en udvalgt gruppe af kvinder og få fuld support af mig og mit dygtigeekspert team.

Vedvarende sunde vaner

Mit program er designet til at give vedvarende resultater. Du bliver en del at mit Alkaline momentum, så du holder motivationen.

"Det er ikke blot et mentor-program; det er en indgang til en verden fyldt af smag, vitalitet og medfølelse, ledet af Simonnes ekspertise og hjertevarme."

Er du klar til at prøve noget nyt?

Flere hundrede kursister har været igennem mine Alkaline kost og livsstilsprogrammer.
De ved præcist, hvad de skal prioritere for at vedligeholde et liv med vitalitet.

Kan du forestille dig dette:
At vide PRÆCIST, hvad du skal spise og hvordan du gør det lækkert, så du opnår vedvarende resultater!

Tilmeld dig her og find ud af om dette program er det rigtige for dig.

WEBINAR:
Dette er for kvinder. 
Et interaktivt workshop, hvor der er tid til Q&A.
Tirsdag den 18. juni kl. 19.00

Ja, jeg vil gerne tilmeldes til Alkaline Masterclass venteliste.
Du kan altid afmelde nyhedsbrevet Privacy and termsDin email adresse vil ALDRIG blive delt eller solgt.

"Jeg har fået mere energi, færre spændinger og smerter i kroppen og mine PMS symptomer er stort set forsvundet. Nogle måltider er blevet nemmere at lave...Det har givet en ro bare at skulle fokusere på at spise mere basisk ..."
- Lise, 45 år med PMS

"I mange år har jeg ikke mærket sult og selvom jeg godt vidste, hvad der ville være godt for mig at spise, spiste jeg alt det forkerte.
Mad har i perioder føltes som en kamp og noget der bare burde bortskaffes.
Her efter 4 uger med Simonnes forløb, er jeg allerede blevet meget bedre til at mærke min sult. Desuden har jeg tabt 3 kilo. Jeg ved hvad jeg skal/kan starte min dag med og jeg har nogle gode alternativer i løbet af dagen.
Fordi jeg aldrig vidste, hvad jeg skulle spise fik jeg tit lyst til chokolade is. Lysten til is vandt ofte over grøntsagerne og den dårlige samvittighed efterfølgende fyldte mig op. Nu har jeg slet ingen lækkersult eller det er ikke noget jeg giver efter for 😇 undtagen lige i dag med 25 grader og højsol, fik jeg en is - det er jo ikke restriktioner, der skal fylde min dag og jeg skal kunne leve på denne måde resten af livet. 
Nu ved jeg, hvad jeg skal spise for at blive rigtig mæt og der også råd til din ynglings chokolade is i varmen med god samvittighed 🤩
- Line Melander Larsen

"Tak for madlavningskurset og bogen.  Jeg har forsøgt at holde det så enkelt som mulig, så din. Fik taget kolesterol test og nu er den faldet fra 8 til 4 - bare på 4 uger. Er glad og fuld af energi...så tak for dig og dine gode opskrifter og råd. 
Knus Kate Waldsted 🤗

Jeg vil guide dig i, hvordan du kan transformere din krop - uden fanatisme.
Et mentorprogram for kvinder, hvor vi vil arbejde tæt sammen med at genskabe din vitale syre-base-balance, så du bliver den sundeste version af dig selv.

Din sundhed starter i dit køkken!

Kærlig hilsen, Simonne

Jeg er Simonne grundlægger af Alkaline Institute. I løbet af de sidste 14 år har jeg hjulpet over hundredevis af kvinder og mænd, med at genskabe deres sundhed med lækker mad og livsstilsguide for vedvarende sundhed.

Jeg tror på, at vores vej til succes er, at finde vores unikke specifikke vej og vende tilbage til enkeltheden, din indre natur og glæden ved at lave mad.

Efter jeg døjede med seriøse sundhedsproblemer (migræne, pre-diabetiker, allergi, ledsmerter ...), som konventionel medicin eller alternativ behandlere ikke kunne løse, tog jeg styringen over mit helbred ved at fordybe mig i videnskaben om syre-base-balancen og konceptet Alkaline kost og livsstil - som jeg oplevede som den hurtigste vej til optimal og vedvarende sundhed.
Min transformation var så dybtgående, at den tændte en passion for at dele denne powerfulde viden og hjælpe folk i at genskabe deres helbred.

Din vej til et liv fuld af energi og velvære begynder her med vejledning fra mig.

Det er hvad "Transformer din krop på 8 uger" handler om.


Du er velkommen til at booke en afklarende samtale nu, for at høre om mit mentor program >>>

"Jeg har deltaget i 8 ugers ALKALINE challenge, marts 2024.
Helt uden IDÉ om hvor denne proces ville føre mig hen har jeg været i med i et BASISK madfællesskab med nogle DEJLIGE kvinder, som ønsker at skabe forandring i deres liv og sundhed. I forløbet har Simonne givet både individuelle - og fælles mentorsessioner - COACHING som har ændret mit syn på, om det kan lade sig gøre at lave vedvarende livsstilsændringer, og samtidig FORBEDRE sit helbred? DET KAN DET GODT! Mad er medicin - Ikke alene er min organkrampe forsvundet - som en bivirkning ved de GENIALE opskrifter på grønne smoothies, har jeg OGSÅ tabt mig uden på noget tidspunkt at være sulten.
Programmet har betydet at jeg nu har styr på min ULTRASUNDE morgenmad, frokost og snacks, der smager fantastisk. 
Kursets øvelser i selvomsorg, har ændret min KÆRLIGHED til mig selv, hvilket i praksis betyder, at den indre perfektionist er sendt på pension … jeg er med andre ord blevet bedre til at LEVE og ÅNDE, og i dag oplever jeg en dyb GLÆDE og vitalitet, fordi jeg har lært at spise mad, der fylder mig med en helt anden energi og vitalitet end alle de halvfabrikata jeg plejede at købe. Ordet TAK dækker ikke engang tilnærmelsesvist, hvor vigtigt dette forløb har været for mit LIVSSYN og min optimisme".

Marianne Pilgaard Aaen, Lærer og Ingeniør, 55 år

Alkaline-institute.dk, 2024

Vær opmærksom på at email kan ende i spamfolderen. Hvis du vil være sikker på at du ser mine email fra Alkaline Institute, skal du tilføje mig i din kontakter.

Den ultimative guide til mere energi og sundhed med en plantebaseret kost og Alkaline livsstil. Der er fokus på fødevare, der er rig på mineraler, vitaminer, fibre og energi!